Missie en visie

Het MSB Midden-Brabant ziet het primair als haar kerntaak om de Coöperatie op zo’n manier vorm te geven, dat dit leidt tot de best mogelijke uitkomsten voor haar patiënten. We leveren kwalitatief hoogstaande en gepaste medisch specialistische zorg. We behartigen de belangen van onze leden en investeren in een goede samenwerking met onze stakeholders.

MSB Midden-Brabant in vogelvlucht

Het MSB Midden-Brabant is opgericht in december 2014 en heeft in de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt van voormalige stafmaatschap tot medisch specialistisch bedrijf. In deze periode heeft een grote hoeveelheid veranderingen plaatsgevonden, zowel intern binnen het MSB en het ziekenhuis als extern zoals veranderende wet- en regelgeving. Inmiddels is er sprake van een volledig bedrijf met geïntegreerde bedrijfsprocessen en onderlinge afspraken en verplichtingen richting diverse stakeholders.

Het bestuur van MSB Midden-brabant

E. Donga

Esther Donga
Internist

VOORZITTER

Roger Froklage

Roger Froklage
Anesthesioloog

LID

Igor van de Brand

Igor van den Brand
Orthopedisch chirurg

PENNINGMEESTER

Tukkers Floor

Floor Tukkers
Oogarts

LID

Maarten Dinkelman
Chirurg

VICEVOORZITTER

Het bedrijfsbureau

Het bestuur MSB Midden-Brabant en de leden worden ondersteund door het bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor de financiële administratie, beleidsadvies en uitwerking van beleid op diverse terreinen zoals bedrijfsvoering, kwaliteit, wet- en regelgeving en financiën. Op het bureau zijn werkzaam:

Marieke Bolt – Broeders, financieel manager
Angelique Regouw – van Erp, financieel manager
Sandra Meijer – de Moor, beleidsadviseur
Elma Noten, adviseur/medewerker financiële administratie
Angelique Sengers, adviseur/medewerker financiële administratie